NATALINA spletna trgovina za male in velike

Skiro, ki raste z otrokom 5 v 1, roza

  • Koda: 10329
  • EAN:

Skiro, ki raste z otrokom se prilagaja otrokovi starosti in njegovim sposobnostim. Omogoča različne stopnje nastavitev, ki so primerne za različne starosti in velikosti otrokaRazlične nastavljive stopnje višine volana, kot tudi sedeža. Primeren je že kot poganjalec z ročko za upravljanje za starše.

Celoten opis...

Artikel ni na voljo

Izdelek ni na voljo

Zaradi treh koles je skiro stabilen in varen že od zgodnjih otroških let. Uporablja se ga lahko več let, saj ima različne nastavljive višine tako volana kot tudi sedeža. Najprej se uporablja s sedežem in naslonjalom ter z ročko za upravljanje za starše. Kasneje se ročko in naslonjalo odstrani in otrok lahko vozilo samostojno uprablja. Nato se lahko odstrani še sedež in košaro. 

Skiro pomaga majhnemu otroku pri razvoju ravnotežja, koordinacije in motorike

Kolesa so iz poliuretanske pene, ki so trpežnejše od gume, saj se pri vožnji ne obrabijo in ne zlomijo. Ročaj, sedalo, naslonjalo in podlaga za noge so izdelani iz protizdrsnih materialov. Sprednje kolo ima vgrajene led lučke, ki se pri vožnji svetijo (ne potrbujejo polnjenja). Diameterska kolesa spredaj 15 cm in zadaj 10 cm bodo poskrbela za varno in stabilno vožnjo. Zadnje kolo je opremljeno z blatnikom, ki je tudi zavora. Enostavna montaža. Njegova lahka in robustna konstrukcija vzdrži do 60 kg, dovoljena teža na sedežu je priporočljiva do 25 kg.  

Mere, brez ročke za upravljanje za starše (višina / dolžina / širina): 47-71 cm / 65,3 cm / 26 cm

Ležaji: ABEC 7

Teža: 2,8 kg