NATALINA spletna trgovina za male in velike

Skiro, ki raste z otrokom 3 v 1, moder

  • Koda: 9382
  • EAN:

Skiro, ki raste z otrokom, saj se prilagaja otrokovi starosti in njegovim sposobnostim. Pet nastavljivih stopenj višine volana in tri nastavljive višine sedeža. 

Celoten opis...

Artikel ni na voljo

Izdelek ni na voljo

Skiro je zaradi treh koles stabilen in varen že od zgodnjih leto otrokovega življenja. Volan ima pet nastavljivih stopenj višine, kar pomeni, da ga lahko uporablja več let. Prav tako ima tudi sedež tri nastavljive višine. Najprej se skiro uporablja s sedežem in košaro, ko je otrok večji se sedež in košara odstranita, kasneje pa se lahko uporablja tudi kot rolka (z odstranljivim volanom). Skiro je torej kombinacija treh različnih vozil: poganjalca, skiroja in skateboarda.

Skiro majhnemu otroku pomaga pri razvoju motorike, koordinacije in ravnotežja

Kolesa so iz poliuretanske pene, ki so trpežnejša od gume, saj se pri vožnji ne obrabijo in ne zlomijo. Ročaj in podlaga za noge so izdelani iz protizdrsnih materialov. Sprednje kolo ima vgrajene led lučke, ki se med vožnjo svetijo (ne potrebujejo polnjenja). Diameterska kolesa spredaj 15 cm, zadaj 10 cm bodo poskrbela za stabilno in varno vožnjo. Zadnje kolo je opremljeno z blatnikom, ki je tudi zavora. Enostavna montaža. Obremenitev na sedežu je priporočljiva do 25 kg. Za otroka od tretjega leta naprej. 

Mere (višina / dolžina / širina): 47-71 cm / 56,3 cm / 26 cm

Teža: 2,6 kg

Ležaji: ABEC 7