NATALINA spletna trgovina za male in velike

Komplet prstnih lutk - živali

 • Koda: 5071
 • EAN:

Komplet lutk za prste je sestavljen iz desetih različnih lutk iz blaga. Vsebuje naslednje lutke: povodni konj, raca, zajec, panda, pes, medvedek, miška, slon, žaba in krava.

Celoten opis...
 • Redna cena
 • 8,90
Na zalogi
Opis izdelka

Očarljive lutke vam bodo omogočile, da se hitro preselite v pravljično deželo, pa tudi zabavate in izobražujete. 

Majhne plišaste živali bodo odlične lutke za igro v domačem kinu in bodo prav gotovo razveselile in nasmejale vse otroke tudi v oblačnem ali deževnem dnevu.

Komplet je sestavljen iz 10 zelo lepih lutk-živali, ki se prilegajo vsakemu prstu roke in. Zahvaljujoč dejstvu, da lahko za igro uporabljamo vse prste, se njegova privlačnost poveča, gledališče pa je bolj zanimivo in daje priložnost za razvoj zgodba. Z lutkami se lahko igrate v večji skupini ne samo z roko, temveč tudi na primer s svinčnikom ali barvicami. Komplet lutk je sestavljen iz: povodni konj, raca, zajec, panda, pes, medvedek, miška, slon, žaba in krava.

Ročne lutke so plišaste in barvite.  Izdelane so iz mehkega in na dotik prijetnega materiala. Zaradi svetlih barv pritegnejo otrokovo pozornost in jih spodbujajo k igri. Lutke so zelo lahke in majhne, ​​zato so primerne tudi za najmlajše.

Igranje v gledališču zagotavlja veliko zabave, ima pa tudi vzgojno funkcijo in vpliva na intelektualni razvoj otroka. Lutke pomagajo razvijati domišljijo in ustvarjalnost ter učijo igrati vloge že od malih nog. Izboljšujejo govorne in slušne sposobnosti ter motorične in integracijske sposobnosti. Kot nalašč so tako za poustvarjanje znanih pravljic, kot tudi za izumljanje lastnih različic ali za povsem nove, očarljive in smešne zgodbe. Z njimi se lahko igrate sami ali z drugimi otroki v skupini, pa tudi z odraslimi.

Komplet lutkovnih maskot zavzame malo prostora, zato je enostaven za shranjevanje in priročen za transport.  Z lahkoto ga skrijete ali odnesete na vrt, v vrtec, park, k prijatelju ali na katero koli pot, bližje in dlje. Ročne lutke so popolne tako za fantke kot za punčke. Priporočljivo za domačo uporabo, kot tudi za opremo vrtcev, otroških oddelkov v bolnišnicah in vseh varstvenih in vzgojnih ustanovah.

 • ZBIRKA ŽIVALI  – v kompletu je 10 lutk-živali, ki se prilegajo vsakemu prstu roke; za igranje lahko uporabljamo vse prste, kar poveča atraktivnost in naredi gledališče zanimivejše ter daje možnost razvoja zgodbe; z lutkami se lahko igrate tudi v večji skupini; lutke so primerne za roke majhnih otrok in manjše roke odraslih.
 • PLIŠASTA IN BARVITA  – zaradi prijetnega in na otip prijetnega materiala ter svetlih barv igračka pritegne otrokovo pozornost in ga spodbuja k igri.
 • SPECIFIKACIJA  – starost: 0+, certifikati: CE, EN 71, mere 1 kosa (dolžina / širina / višina): 4–6 / 6–10cm, teža kompleta: 45g, vključenih 10 lutk.
 • VPLIVA NA OTROKOV RAZVOJ  –  zahvaljujoč igri v gledališču otrok razvija ustvarjalnost in domišljijo ter izboljšuje govorne in slušne ter motorične in integracijske sposobnosti; z lutkami se lahko igrate sami, z odraslimi ali z drugimi otroki v večji skupini.
 • ENOSTAVEN ZA SHRANJEVANJE IN PRENOS – lutke so majhne in zavzamejo malo prostora, zato so priročne za shranjevanje in transport; celoten komplet zlahka vzamete s seboj v torbo, nahrbtnik, k prijatelju ali v vrtec.
 • starost: 0+
 • certifikati: CE, EN 71
 • dimenzije 1 kosa (dolžina / širina / višina): 4–6 / 6–10cm
 • teža 1 kosa: ~ 4,5 g
 • teža kompleta: 45 g

Proizvajalec in Distributer: Maxy