NATALINA spletna trgovina za male in velike

Moja prva delavnica z orodjem

  • Koda: 9421
  • EAN:

Lesena delavnica z orodjem, odlična igrača za vsakega otroka. Za spodbujanje otrokove kreativnosti, ustvarjalnosti, razvijanje ročnih spretnosti ter tehničnega in logičnega razmišljanja. 

Celoten opis...

Artikel ni na voljo

Izdelek ni na voljo

Lesena delavnica, v kateri ima otrok shranjeno orodje (vijaki, matice, žaga, kladivo...) je odlična igrača, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Lesena delavnica za otroke bo omogočila, da se kateri koli otrok za nekaj časa spremeni v mojstra ali mehanika. Kdo ve, morda bo to razvilo pravo strast do samostojnega dela. Otrok lahko iz elementov, ki so v kompletu, zgradi bager, žerjav, vetrnico, letalo robota in še veliko več. 

Sestavljen je iz mize z delovno ploščo in predala s prostorom za dodatno opremo spodaj. Predalnik je odstranljiv in ker ima ročaj, ga malček lahko nosi, kar ga bo še bolj zabavalo. Na delovni plošči lesene delavnice je nameščen primež in vanjo so izvrtane luknje, v katere je mogoče priviti lesene vijake. Na zadnji strani stene so narejene luknje, ki vam omogočajo ustvarjanje npr. police za orodje. Poleg treh velikosti vijakov, delavniški komplet vključuje še matice, izvijač, žago in ključ. 

Dobava: 2-3 dni. 

Vključeno: delavnica z delovno ploščo, izvlečni predal, kladivo, vitel, ključ, izvijač, žaga, 3 kocke, ki povezujejo, 11 ploščic z luknjicami, 10 vijakov (tri velikosti) z maticami.

SPECIFIKACIJA: starost 3+; število elementov: 40; mere (dolžina / širina / višina): 16,5 cm / 26 cm / 25 cm; teža: 1,4 kg; teža z embalažo: 1,73 kg

Orodje je narejeno iz naravnega lesa, robovi so nežno zaobljeni, brez ostrih robov, da zagotavljajo varnost otroka. Set se očisti z vlažno krpo.