NATALINA spletna trgovina za male in velike

Vonj kave bi lahko zamenjala z vsako budilko, saj jo lahko poleti kuha soseda pa se vonj priplazi do moje postelje in me zbudi.

Verjamem, da se določeni ljudje v naših življenjih pojavijo z razlogom. Če poslušaš sebe, če znaš čutiti in opaziti se zaveš da so nekateri tukaj z razlogom. Včerajšnje jutro ni bilo ravno najboljše. Spet en negativen razgovor, ki sem ga v obupu in žalosti asocirala s klofuto, češ..izvolite moje lice in mu dodajte še eno klofuto. V trenutkih samopomilovanja in smiljenja sama sebi, obupavanju in še čem sem se peljala na kavo z Matejo Rajterič.

Mateja je eno veliko sonce. Neverjeten motivator. Ma ni pogojev, da bi prenašala kako stokanje in smiljenje sami sebi. V trenutku te postavi na trdna tla. Drobna punca, ki je v sebi velikan. Za svoje cilje podira gore pred seboj. Z njo postane vse močnejše, ne samo kava. Res jo imam rada in kava z Matejo ima poseben okus!

Hm, zdaj ko to pišem se vprašam, če nemara ne popijem preveč kav. 

No takšna s posebnim okusom je bila tudi danes. V načrtu je bil sicer miren dopoldan z mojim zvestim prijateljem, ki ga nikakor ne morem zapustiti tudi, če bi ga želela. Skupaj naj bi pisala diplomsko nalogo, vmes skočila na Facebook.. No pa prileti SMS. Klavdija, prijateljica s katero se vidiva dva do trikrat na leto na skupnih rojstnih dnevih mularije. Klavdija je tiste »vrste« oseba, ki jo začutiš takoj, s katero se ujameš, čvekaš, kot da se poznaš že celo življenje. Seveda vrnem SMS, da se kava že kuha J. Druga jutranja kava (prva je samo moja in jo pijem samo sama s seboj) je tako dobila poseben okus. Užitek ob božanskem okusu te črne mešanice združen s prijetnim klepetom, kjer sva s Klavdijo res v kratkem času »obdelali« vse od naše države, do moških, vremena, dela in še kaj. Tipičen babji čvek. Hiter in za dušo. Zakaj je imela kava drugačen, poseben okus danes? Ker je Klavdija ena fajn punca in je njena osebnost podobna moji. Je direktna, ne ovinkari, je zabavna in zelo razgledana, kar še posebej cenim in spoštujem. Govori veliko, tako kot jaz in dva jezika na turbo zagotavljata, da ne bo dolgčas. Vsaka s svojimi križi se razideva, a še ne pol ure super klepeta pomeni, da sva slekli delček navlake, ki naju žuli in stopava v dan lažje, lahkotnejše..Kako malo je potrebno kajne, da je dan čudovit. Kava in prijateljica, ki se ustavi mimogrede…No, tako me je namreč najlažje ujeti 

 Avtor: Natalija Rus